Over Gohres

Onze twee motto’s zijn “Vandaag bestellen, morgen leveren” en “Kan niet, bestaat niet.” Gohres is daarme uw flexibele partner op het gebied van metaal.

triangle

Ons bedrijf

Gohres Metaalconstructie b.v. is in 1876 door Joh. Gohres oorspronkelijk opgericht als smederij, wat later werd omgevormd tot een volwaardig metaalconstructiebedrijf. Gohres werd drie generaties lang geleid door de familie Gohres. In 1980 werd het bedrijf overgenomen door Cees Plomp en werd het verplaatst naar Klaaswaal. Sinds 1998 is zijn zoon Adrie Plomp de directievoerder.

Metaalconstructiebedrijf Gohres is een volwaardig metaalconstructiebedrijf voor al uw opdrachten. Onze vaste klantenkring is zeer veelzijdig, laat u inspireren door een greep uit onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein.

Kwaliteitscertificaten

Gohres is sinds 1999 gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement-systeem. Kwaliteitsborging van zowel het eindproduct als van de interne processen staan al jaren hoog in het vaandel bij Gohres.

Erkend leerbedrijf

Gohres Metaalconstructie b.v. is een erkend SBB leerbedrijf. Wij bieden studenten de mogelijkheid om bij ons praktijkervaring op te doen als onderdeel van hun studie. Interesse of wil je hier mee over weten? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op

Certificaat ISO 9001:2015

Gohres Metaalconstructie B.V. is goedgekeurd voor de volgende normen: ISO 9001:2015

Certificaat VCA* – 2017/6.0

Gohres Metaalconstructie B.V. is goedgekeurd voor de volgende normen: VCA* – 2017/6.0

Heb je een vraag voor ons?

Johan helpt graag bij het vinden van een passende oplossing